• JE50R4O_esp
  • JE50R4SH_esp
  • JE50R4AW_esp
  • JE50R4AWL_esp
  • JE50R4ZIP_esp
  • JE50R412VK_esp

JE40R4: motor ràdio per a persianes VENECIANES

 

Les persianes venecianes de fusta, han vist incrementat el seu ús als últims anys de manera radical. Al seu factor merament estètic (comptant amb una gran varietat d'acabats, que aporten gran elegància a qualsevol estança de l'habitatge o oficina) se sumen altres factors relatius a la protecció solar de l'interior, ja que gràcies a l'orientació de les seves lames, podem controlar la intensitat de llum a l'interior de forma senzilla i ràpida.

Les persianes veneciana també ofereixen la possibilitat de ser tancades completament, aconseguint una intimitat total cap a l'exterior de la nostra llar. Amb una simple pulsació en un dels emissors enjoy-motors ®, la persiana veneciana es tancarà completament (o si ho volem, s'obrirà completament).

 

Els motors enjoy-motors ® per a persianes venecianes, s'adapten a sistemes amb calaix de 50 mm.

 

tecnologia ràdio: senzilla i econòmica

Els motors per a persianes venecianes de enjoy-motors ®, compten amb la FUNCIÓ TILT per a la correcta orientació de les lames. Amb qualsevol dels nostres comandaments a distància, es pot, alhora que pujar o baixar completament la veneciana, procedir a la seva orientació pas a pas i amb gran precisió.

 

Els motors ràdio enjoy-motors ® no només milloren les condicions de l'habitatge, sinó que també aporten un alt grau de CONFORT I COMODITAT PER A LES PERSONES que en elles habiten. Gràcies a la facilitat per a l'orientació de les lames a les persianes veneciana, podem estirar-nos, tranquil·lament, al sofà, agafar un llibre i amb un sol botó posicionar-les just on poder gaudir dels raigs del sol, sense que aquests siguin molestos.

 

La nova gamma de motors automàtics de enjoy-motors ®, poden ser GESTIONATS COMPLETAMENT DE L' EMISSOR, evitant així la unió via cable entre el motor i el punt de comandament o els punts de comandament

 

A més i gràcies a la tecnologia ràdio, és possible realitzar diverses CENTRALITZACIONS SENSE FILS en la vivenda de manera senzilla, ràpida i econòmica. Sortir de casa i des d'un sol botó poder tancar totes les persianes de la mateixa, ara és realment senzill

 

El 40% dels robatoris a les llars es produeixen a l'estiu, per la qual cosa convé prendre les degudes precaucions per gaudir d'un descans sense sobresalts. Una opció molt estesa últimament, és SIMULAR LA PRESÈNCIA de gent a l'interior, tot i que la casa estigui buida. Això es pot dur a terme de manera simple i econòmica gràcies a, per exemple, els rellotges programadors que realitzaran moviments preprogramats en totes les seves persianes venecianes.

 

El confort ambiental i l'ESTALVI ENERGÈTIC dels habitatges, es veuen millorats amb l'ús dels motors ràdio de enjoy-motors ®. Durant l'estiu, baixar les persianes venecianes, deixant les seves lames lleugerament obertes afavoreix una menor penetració de radiació solar a l'interior de l'habitatge, reduint també la calor i l'excés de lluminositat.

 

Optimització de la llum natural i Estalvi energètic

Els sistemes de control de "enjoymotors ®", suposen una inestimable ajuda per millorar el rendiment tèrmic de les habitacions, sales o fins i tot edificis, ja que limiten el sobreescalfament i distribueixen el confort. Un rendiment òptim del estor, cortina enrotllable, les persianes enrotllables o els tendals, quant a la protecció solar, permet preservar les aportacions de llum natural.

A més, els sistemes de control de "enjoymotors ®", són un mitjà per millorar i optimitzar la climatització de l'habitatge. Sensors de lluminositat, controls de temperatura, control horari, ..., milloren la circulació de l'aire i controlen la lluminositat interior. Això influeix directament en el confort ambiental i en l'estalvi energètic.

protecció pel seu llar

El 40% dels robatoris a les llars es produeixen a l'estiu, per la qual cosa convé prendre les degudes precaucions per gaudir d'un descans sense sobresalts. Una opció molt estesa últimament, és simular la presència de gent a l'interior, tot i que la casa estigui buida. Això es pot dur a terme de manera simple i econòmica gràcies a, per exemple, els rellotges programadors que realitzaran moviments preprogramats en els seus persianes enrotllables, tendals i cortines enrotllables. En l'actualitat, també és possible gestionar tots aquests dispositius fins i tot des del seu telèfon mòbil.

Confort per a vostè

Un dia esgotador, estres a la feina; ... gràcies als dispositius de control enjoy-motors ®, pots arribar a casa amb la total tranquil·litat que el fort vent del matí no ha danyat els tendals. Un sofà, un bon llibre i amb un sol clic, les persianes es posicionen en un punt estratègicament triat, per relaxar-te amb uns preciosos raigs de sol.

Els dispositius de control enjoy-motors ®, funcionen de forma automàtica o mitjançant un comandament a distància. Són molt senzills d'instal·lar i usar i aporten un gran confort i comoditat per a l'usuari.

persianas

 
 
 
 
 
 

 

enjoy-motors ®

E46370 · Chiva · Valencia · Spain

Phone +34 962 521 490 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

enjoy-motors ®  ·  All Rights Reserved

Copyright © 2013  ·  created by RagoaR

 

Go to top

Utilizamos cookies de terceros para medir tu actividad en esta web y mejorar el servicio ofrecido. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso Ver política