• JE50R4O_esp
  • JE50R4SH_esp
  • JE50R4AW_esp
  • JE50R4AWL_esp
  • JE50R4ZIP_esp
  • JE50R412VK_esp

JECR4: motor per a CORTINES tradicionals

 

Les cortines tradicionals a través de riel, són un element decoratiu molt estès a les llars de pràcticament tot el món. Donada la gran quantitat de teixits existents, amb infinitat d'estampats, colors, ... una cortina és sempre una aposta segura per a qualsevol tipus de decoració.

 

Ara amb els motors per a cortines tradicionals de enjoy-motors ®, és possible motoritzar-les fàcilment, substituint el riel convencional pel riel motoritzat. Una forma senzilla i econòmica de modernitzar la seva llar i comptar amb tots els avantatges dels nostres productes ràdio.

 

tecnologia ràdio: senzilla i econòmica

Els motors per a cortines tradicionals de enjoy-motors ®, són moguts a través d'un sistema de tracció ALTAMENT SILENCIÓS, el que afavoreix el seu ús en qualsevol tipus d'estada.

 

Els motors ràdio enjoy-motors ® no només milloren les condicions de l'habitatge, sinó que també aporten un alt grau de CONFORT I COMODITAT PER A LES PERSONES que en elles habiten. Gràcies a la facilitat d'us, podem estirar-nos, tranquil·lament, al sofà, agafar un llibre i amb un sol botó posicionar-les just on poder gaudir dels raigs del sol, sense que aquests siguin molestos.

 

La nova gamma de motors automàtics de enjoy-motors ®, poden ser GESTIONATS COMPLETAMENT DE L' EMISSOR, evitant així la unió via cable entre el motor i el punt de comandament o els punts de comandament

 

A més i gràcies a la tecnologia ràdio, és possible realitzar diverses CENTRALITZACIONS SENSE FILS en la vivenda de manera senzilla, ràpida i econòmica. Sortir de casa i des d'un sol botó poder tancar totes les persianes de la mateixa, ara és realment senzill

 

El 40% dels robatoris a les llars es produeixen a l'estiu, per la qual cosa convé prendre les degudes precaucions per gaudir d'un descans sense sobresalts. Una opció molt estesa últimament, és SIMULAR LA PRESÈNCIA de gent a l'interior, tot i que la casa estigui buida. Això es pot dur a terme de manera simple i econòmica gràcies a, per exemple, els rellotges programadors que realitzaran moviments preprogramats en totes les seves cortines

 

Optimització de la llum natural i Estalvi energètic

Els sistemes de control de "enjoymotors ®", suposen una inestimable ajuda per millorar el rendiment tèrmic de les habitacions, sales o fins i tot edificis, ja que limiten el sobreescalfament i distribueixen el confort. Un rendiment òptim del estor, cortina enrotllable, les persianes enrotllables o els tendals, quant a la protecció solar, permet preservar les aportacions de llum natural.

A més, els sistemes de control de "enjoymotors ®", són un mitjà per millorar i optimitzar la climatització de l'habitatge. Sensors de lluminositat, controls de temperatura, control horari, ..., milloren la circulació de l'aire i controlen la lluminositat interior. Això influeix directament en el confort ambiental i en l'estalvi energètic.

protecció pel seu llar

El 40% dels robatoris a les llars es produeixen a l'estiu, per la qual cosa convé prendre les degudes precaucions per gaudir d'un descans sense sobresalts. Una opció molt estesa últimament, és simular la presència de gent a l'interior, tot i que la casa estigui buida. Això es pot dur a terme de manera simple i econòmica gràcies a, per exemple, els rellotges programadors que realitzaran moviments preprogramats en els seus persianes enrotllables, tendals i cortines enrotllables. En l'actualitat, també és possible gestionar tots aquests dispositius fins i tot des del seu telèfon mòbil.

Confort per a vostè

Un dia esgotador, estres a la feina; ... gràcies als dispositius de control enjoy-motors ®, pots arribar a casa amb la total tranquil·litat que el fort vent del matí no ha danyat els tendals. Un sofà, un bon llibre i amb un sol clic, les persianes es posicionen en un punt estratègicament triat, per relaxar-te amb uns preciosos raigs de sol.

Els dispositius de control enjoy-motors ®, funcionen de forma automàtica o mitjançant un comandament a distància. Són molt senzills d'instal·lar i usar i aporten un gran confort i comoditat per a l'usuari.

persianas

 
 
 
 
 
 

 

enjoy-motors ®

E46370 · Chiva · Valencia · Spain

Phone +34 962 521 490 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

enjoy-motors ®  ·  All Rights Reserved

Copyright © 2013  ·  created by RagoaR

 

Go to top

Utilizamos cookies de terceros para medir tu actividad en esta web y mejorar el servicio ofrecido. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso Ver política