• JE50R4O_esp
  • JE50R4SH_esp
  • JE50R4AW_esp
  • JE50R4AWL_esp
  • JE50R4ZIP_esp
  • JE50R412VK_esp

l'automatització de la LLAR amb el sistema RÀDIO enjoy-motors ®

 

La gamma de motors ràdio de enjoy-motors ® s'adapten a les necessitats de cada aplicació, comptant amb solucions específiques per a cadascuna d'elles. Qualitat, facilitat en la instal·lació i programació i senzillesa d'ús, són el nexe d'unió de cadascun un d'aquests productes.

 

PERSIANES ENROLLATBLES TENDALS D'EXTERIOR

CORTINES ENROLLATBLES PORTES ENROLLATBLES

PERSIANES VENECIANES CORTINES TRADICIONALS

 

tot un món de raons, per triar els sistemes ràdio enjoy-motors ®: eRS4

 

PRÀCTIC: Els sistemes RÀDIO de enjoy-motors ®, estan pensats per simplificar les instal·lacions, per tal d'automatitzar la vivenda de manera senzilla. L'usuari no ha de planificar en un primer moment tota la instal·lació, sinó que pot anar afegint tants elements com necessiti o vulgui automatitzar, de manera gradual.

SEGUR: tots els productes ràdio enjoy-motors ®, compten amb el sistema de canvi automàtic de codi (Rolling Code), amb milions de combinanciones possibles.

CÒMODE: obrir o tancar els tendals, les persianes, ... és una tasca que no té perquè realitzar l'usuari. Els automatismes enjoymotors ® s'encarregaran d'això

SIMPLE: els sistemes ràdio enjoy-motors ®, són extremadament senzills i allunyats de les complicades programacions. Per exemple, els emissors multicanals, ofereixen la possibilitat de combinar l'ús individualitzat de cada element o general a través d'una simple pulsació.

ECONÒMIC: la tecnologia ràdio, evita les comunicacions físiques entre dispositius, evitant així les costoses reformes a la llar a l'hora de la seva automatització. Tan sols és necessari un punt de corrent per dispositiu.

 

Hi ha un munt de raons per les que decantar-se pels sistemes ràdio enjoy-motors ®, simplement quina és la seva?

 

Optimització de la llum natural i Estalvi energètic

Els sistemes de control de "enjoymotors ®", suposen una inestimable ajuda per millorar el rendiment tèrmic de les habitacions, sales o fins i tot edificis, ja que limiten el sobreescalfament i distribueixen el confort. Un rendiment òptim del estor, cortina enrotllable, les persianes enrotllables o els tendals, quant a la protecció solar, permet preservar les aportacions de llum natural.

A més, els sistemes de control de "enjoymotors ®", són un mitjà per millorar i optimitzar la climatització de l'habitatge. Sensors de lluminositat, controls de temperatura, control horari, ..., milloren la circulació de l'aire i controlen la lluminositat interior. Això influeix directament en el confort ambiental i en l'estalvi energètic.

protecció pel seu llar

El 40% dels robatoris a les llars es produeixen a l'estiu, per la qual cosa convé prendre les degudes precaucions per gaudir d'un descans sense sobresalts. Una opció molt estesa últimament, és simular la presència de gent a l'interior, tot i que la casa estigui buida. Això es pot dur a terme de manera simple i econòmica gràcies a, per exemple, els rellotges programadors que realitzaran moviments preprogramats en els seus persianes enrotllables, tendals i cortines enrotllables. En l'actualitat, també és possible gestionar tots aquests dispositius fins i tot des del seu telèfon mòbil.

Confort per a vostè

Un dia esgotador, estres a la feina; ... gràcies als dispositius de control enjoy-motors ®, pots arribar a casa amb la total tranquil·litat que el fort vent del matí no ha danyat els tendals. Un sofà, un bon llibre i amb un sol clic, les persianes es posicionen en un punt estratègicament triat, per relaxar-te amb uns preciosos raigs de sol.

Els dispositius de control enjoy-motors ®, funcionen de forma automàtica o mitjançant un comandament a distància. Són molt senzills d'instal·lar i usar i aporten un gran confort i comoditat per a l'usuari.

persianas

 
 
 
 
 
 

 

enjoy-motors ®

E46370 · Chiva · Valencia · Spain

Phone +34 962 521 490 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

enjoy-motors ®  ·  All Rights Reserved

Copyright © 2013  ·  created by RagoaR

 

Go to top

Utilizamos cookies de terceros para medir tu actividad en esta web y mejorar el servicio ofrecido. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso Ver política